Un japonez și-a invitat amanta virtuală la nunta reală

De: Gabriela Voicu / 28.11.2012, 15:30
Un japonez și-a invitat amanta virtuală la nunta reală
Un japonez care și-a invitat iubita virtuală la nunta reală, a avut parte de o surpriză incredibilă din partea soției lui.

Un japonez și-a pus soția într-o ipostază penibilă chiar la nunta lor, nu doar pentru că e obsedat de jocuri video și are o iubită virtuală, ci pentru că a și invitat-o la ceremonia reală. Soția lui, însă, avea un as în mânecă…

Japonezul lucrează la Comic Market, cel mai mare eveniment dedicat revistelor cu benzi desenate din Japonia, iar femeia cu care s-a căsătorit știa că el are o iubită virtuală.

Un set de poze de la nunta atipică a celor doi a fost postat online de invitați, după ce aceștia au fost surprinși să vadă că la eveniment au fost amplasate trei console Nintendo DS, în calitate de „oaspeți”.

Divorț virtual la o nuntă reală

Pe monitoarele acestora apăreau trei fete anime, iar una dintre ele era iubita virtuală a mirelui. Nene Anegasaki, Manaka Takane și Rinko Kobayakawa sunt personaje din jocul video Love Plus. Acest simulator de dating care creează dependenșă a fost vândut în Japonia în peste 250.000 de exemplare și tot mai mulți bărbați sunt prinși de soții sau iubite făcându-și de cap cu amantele virtuale.

În tmpul ceremoniei care a avut loc pe 24 noiembrie, mireasa a făcut un anunț special în momentul în care ar fi trebuit să aibă loc tăierea tortului de nuntă. Cardul de memorie a fost scos din consola Nintendo care o afișa pe Nene Anegasaki și așezat pe câteva șervețele, iar un ciocan din lemn a fost folosit pentru a distruge „relația” celor doi.

Deși a izbucnit în lacrimi, fiind surprins de decizia soției sale, bărbatul a acceptat în cele din urmă despărțirea de amanta virtuală.