Un japonez și-a tăiat organele genitale și le-a gătit pentru o cină exclusivistă

De: Gabriela Voicu / 02.06.2012, 19:00
Japonezul Mao Sugiyama are 22 de ani și a reușit să șocheze într-un fel inimaginabil, gătindu-și propriile organe sexuale.

Japonezul Mao Sugiyama e bucătar și se consdieră asexuat. După ce timp de noi ani a căutat informații despre cum poate să renunțe la propriile organe genitale, recent, bucătarul a fost operat și i-au fost tăiate.

Dar organele lui Mao nu au ajuns la gunoi, nici nu au fost distruse de medici, ci au fost păstrate cu grijă, iar japonezul le-a gătit în cadrul unei cine exclusiviste.

Cinci oameni au plătit fiecare 200 de euro pentru a gusta câte o bucățică din penisul și testicolele sale, garnisite cu ciuperci și pătrunjel.

Înainte de a invita oaspeții la masă, japonezul le-a oferit un recital de pian.

Cina pregătită de Mao Sugiyama

Clienții au fost selectați în urma unui anunț postat pe Twitter: „Ofer propriul organ sexual masculin (penis întreg, testicole și scrot) ca cina, pentru suma de 1.000 de euro. Sunt japonez. Organul a fost înlăturat chirurgical, a fost testat medical pentru boli venerice. Era în perfectă stare de funcționare și nu a primit tratament cu hormoni feminini”.

70 de persoane au vrut să cumpere un loc la cină, însă au fost gătite doar șase porții, una din ele fiind mâncată chiar de Mao. Totusi, la cină au fost invitați toți doritorii, însă ceilalți 64 au servit specialități din crocodil.

Penisul gătit al lui Mao Sugiyama

Mao Sugiyama, care este artist plastic și poartă haine asemănătoare celor cu care șochează Lady Gaga, nu intenționează să-și facă operație pentru constituirea unui organ feminin. Anterior, el și-a extirpat sfârcurile.

Nu se știe ce va mai avea de gând să gătească în viitor, dar cert e că sunt șanse mici să inventeze un fel de mâncare mai dizgrațios decât cel pregătit recent.