Un jurnalist și-a mâncat cuvintele la propriu

De: Mia Nicolescu / 24.12.2012, 15:01
Un jurnalist și-a mâncat cuvintele la propriu
Vyacheslav Ledovsky, un jurnalist din Rusia, a decis să se țină de promisiunea pe care a făcut-o în urmă cu doi ani, aceea de a-și mânca propriul articol dacă predicția lui nu se adeverește.

În 2010 Vyacheslav Ledovsky, un jurnalist al ziarului „The Builder”, scria un articol al cărui titlu era: „Promisiunile sunt făcute ca să fie încălcate”, și în care spunea că are mari îndoieli cu privire la promisiunea făcută de guvernatorul Lev Kuznetsov, aceea de a costrui cel de-a patrulea pod peste râul Yenisei înainte de 2015.

Jurnalistul era atât de convins că acesta nu își va duce planul la bun sfârșit, încât și-a asigurat cititorii că își va mânca articolul în care a făcut predicția. Spre surprinderea lui Ledovsky, construcția podului a început în septembrie 2012, motiv pentru care juralistul s-a văzut nevoie fie să mănânce pagina pe care era scris articolul, fie să caute scuze și să rămână cu imaginea pătată. 

Astfel, pentru că nu putea să fie genul de om care se plânge că ceilalți nu se țin de promisiuni, deși chiar el era așa, Ledovsky a tăiat pagina în bucățele mici, le-a ornat cu frișcă și le-a mâncat. 

De multe ori este frustrant să faci ce ai promis, însă ori nu mai faci promisiuni, ori le respecți”, a spus jurnalistul când a început să savureze „desertul”.

Țara noastră nu are niciun viitor dacă nu ne respectăm promisiunile„, a mai comentat Vyacheslav Ledovsky.