Un magar a întrecut o mașina sport

Apropo.ro / 17.08.2004, 15:50
Un magar a întrecut o mașina sport
O caruța trasa de Tironi, un magar în vîrsta de șase ani, a cîștigat cursa cu o mașina sport, întrecere organizata duminica între un cartier marginaș și centrul unui oraș din Portugalia, transmite AFP. Cursa a fost organizata de un consilier municipal al

O caruța trasa de Tironi, un magar în vîrsta de șase ani, a cîștigat cursa cu o mașina sport, întrecere organizata duminica între un cartier marginaș și centrul unui oraș din Portugalia, transmite AFP.

Cursa a fost organizata de un consilier municipal al opoziției care susține construirea unui drum secundar în jurul orașelului Viana do Castelo, cu o populație de 36.000 de locuitori dar cu un trafic extrem de dificil, relateaza Jornal de Noticias.

„Din pacate, magarul a cîștigat. Acest mijloc de transport nu mai este la moda, dar ca sa te deplasezi în Viana do Castelo trebuie sa te întorci în timp”, a spus consilierul.

Argumentul nu a convins municipalitatea: consilierul însarcinat cu circulația s-a mulțumit sa spuna ca daca „organizatorii cursei ar ști ce înseamna circulație într-un metropola, ar tacea ca sa nu fie ridicoli”.

Mediafax

Tags: