Un magistrat din Lyon amenintat de mafia româna

Apropo.ro / 07.06.2007, 16:08
Un magistrat din Lyon amenintat de mafia româna
Un magistrat din Lyon a fost pus sub protectie speciala, pentru ca de un an exista informatii care lasau sa se înteleaga ca este amenintat cu moartea de mafia româna, informeaza cotidianul Le Progres. Un judecator a fost pus sub protectie speciala, deoarece au existat mai multe

Un magistrat din Lyon a fost pus sub protectie speciala, pentru ca de un an exista informatii care lasau sa se înteleaga ca este amenintat cu moartea de mafia româna, informeaza cotidianul Le Progres.

Un judecator a fost pus sub protectie speciala, deoarece au existat mai multe zvonuri de amenintare, care sunt analizate în cadrul unei anchete judiciare”, a declarat procurorul sef al Lyonului, Xavier Richaud, confirmând o informatie aparuta în cotidianul Le Progres.

Conform publicatiei, un informator a alertat politia despre un posibil „contract” facut de mafia româna pentru eliminarea unui judecator de la „Juridiction Interregionale Specialisee”, parchet care recent a deschis o ancheta privind infractiuni de proxenetism cu implicatii în România.”Contractul” a fost întâi stabilit la 100.000 de euro si ajuns în final la 200.000 de euro pentru capul judecatorului.

Mediafax