Un mare cutremur va lovi România în această iarnă

Apropo.ro / 04.10.2013, 12:30
Un mare cutremur va lovi România în această iarnă
Clarvăzătoarea Doina Ionel a prezis că până la sfârșitul iernii România va fi lovită de un cutremur peste 7 grade pe scara Richter.

Clarvăzătoarea Doina Ionel simte că se apropie de țara noastră un mare cutremur, care va produce mari pagube, nu numai în Capitală.

Intră pe vremea apropo pentru informații meteo detaliate

Săptămâna trecută, joi, am primit informații. Cutremurul va fi mare, va avea în jur de 7, 8 și se va întâmpla în perioada următoare, fie până la sfârșitul anului, fie până în primăvară. Oricum, va fi iarna, între orele 3 și 5 dimineața. Am văzut clar.E foarte aproape, îl simt cu corpul. Punctele critice vor fi Vrancea, Galați, Buzău și București. Unda se duce apoi la deal, spre Moldova și va ajunge până în Ucraina. Vor fi foarte multe victime. Blocuri întregi din centrul Capitalei vor cădea. Va fi un dezastru. Nu spun asta ca să sperii lumea, ci ca să o previn. Vestul țării va fi protejat„, a mărturisit, în exclusivitate Doina Ionel.

Clarvăzătoarea a mai prezis cutremurul devastator din 19 mai 2012 din nord-estul Italiei, seisemele din Noua Zeelendă, divorțul Andreei Marin de Ștefan Bănică jr., marile proteste de stradă din Piața Universității.