Un mare regizor a ajuns CERȘETOR în Piața Romană!

De: Gabriela Voicu / 12.11.2012, 14:30
Un mare regizor a ajuns CERȘETOR în Piața Romană!
Unul dintre cei mai mari regizori români, care a colaborat și cu Sergiu Nicolaescu, a ajuns să cerșească în Piața Romană din București. Află despre cine e vorba!

Maestrul Mihăiță Dragomirescu (58 de ani), o legendă a teatrului românesc, a ajuns să locuiască printre gunoaie și să cerșească pentru reuși să supraviețuiească.

Mihăiță Dragomirescu este unul dintre cei mai cunoscuți regizori din Brăila și a fost găsit cerșind, în zona Piața Romană.

Cu barbă albă, deasă și îmbrăcat cu haine ponosite, maestrul se chinuie să strângă bani pentru mâncare și chirie.

Câțiva dintre foștii săi colegi, printre care și celebrul regizor Sergiu Nicolaescu, cel cu care regizorul a colaborat cândva, au rămas șocați când au aflat de această situație.

Mihăiță Dragomirescu

„Cine vrea să-mi dea un bănuț, bine, cine nu, nu. Eu nu strig după oameni. Dar îmi iau rolul în serios, pentru că până la sfârșitul lunii trebuie să mă străduiesc să strâng bani de chirie și mâncare, 500 de lei, altfel ajung iar pe străzi”, a declarat Mihăiță Dragomirescu pentru Cancan.

„Am venit din Caraș Severin când aveam 18 ani. Am terminat regie și film și am plecat în Brăila, unde am făcut stagiatura ca regizor artistic. Aproape 10 ani cât am lucrat acolo am locuit într-un hotel. Tot în Brăila am cunsocut-o și pe sotia mea, care era un spectator fidel al spectacolelor mele”, a mai spus artistul cerșetor, care de 20 de ani trăiește doar din mila altora.

Vom reveni cu detalii despre povestea regizorului-cerșetor!