Un miliardar a îmbogățit o cerșetoare din România cu 1 milion de dolari! (Video)

De: Gabriela Voicu / 18.10.2012, 16:00
Un miliardar a îmbogățit o cerșetoare din România cu 1 milion de dolari! (Video)
O româncă fără adăpost s-a îmbogățit peste noapte, după ce un miliardar misterios din Qatar i-a făcut cadou un milion de dolari! Cine este bărbatul?

Abdel Wassim El Whani se prezintă ca fiind un miliardar din Qatar care locuiește în Paris și face parte din una dintre cele mai bogate familii din Orientul Mijlociu.

Bărbatul a devenit star după ce s-a filmat și a postat pe Youtube câteva clipuri care fac dovada generozității lui ieșite din comun. Mai precis, miliardarul se plimbă pe străzi și oferă la întâmplare cadouri foarte scumpe unor persoane nevoiașe pe care nu le cunoaște.

Până acum, bărbatul a dat 1 milion de dolari unei cerșetoare românce, a aruncat la gunoi 5 iPhone-uri și a oferit un Lamborghini unor tineri de la periferia Parisului, pe care abia îi cunoscuse.

Clipurile cu Whani au adunat peste 2 milioane de afișări, iar el a primit o mulțime de solicitări pentru a ajuta și alți săraci, mai ales după ce povestea a fost preluată de blogul Le Monde.

Cine este Abdel Wassim El Whani?

Clipurile cu așa-zisul miliardar au fost realizate de JisaMedia, există și câteva pagini de Facebook cu numele lui, dar el râmâne în continuare un mister.

Cei de la observers.france24.com au făcut o serie de investigații și au vorbit cu un oficial din Qatar, care însă le-a declarat că figura și numele Abdel Wassim El Whani nu îi spun nimic. În plus, cei de la JisaMedia au refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect, semn că totul ar putea fi o campanie de teasing.