Un miliardar a inventat apartamentul dotat cu… vilă (Video)

De: Gabriela Voicu / 13.08.2013, 10:30
Un miliardar a inventat apartamentul dotat cu... vilă (Video)
Un miliardar chinez și-a exasperat vecinii după ce si-a "redecorat" locuinta de lux intr-un mod cu totul iesit din comun.

La prima vedere, construcția de pe acoperișul acestei clădiri pare a fi o insulă sau o ascunzătoare a unui inamic din filmele cu James Bond. Vila înconjurată de stânci este situată la etajul 26, pe un bloc din districtul Haidian, Beijing, și a fost construită de un bărbat foarte bogat cunoscut drept Profesorul Zhang.

Zhang a cumpărat inițial un penthouse, dar a decis să extindă proprietatea pe verticală, iar ceea ce a ieșit pare desprins din basme.

Vila de pe bloc

Construcția de lux care include sculpturi, stânci, copaci și grădini a fost construită în șase ani, iar dezvoltarea sa a afectat structura blocului. Vecinii miliardarului sunt profund nemulțumiți că se confruntă cu scurgeri de apă și alte inconveniente, dar Zhang a declarat pentru publicația Beijing Morning News că nu este interesat de opinia vecinilor săi.

„Persoane celebre vin în casa mea pentru a cânta. Cum le-aș putea refuza?”, a declarat magnatul excentric.

În China, miliardarii au libertatea de a face tot ce doresc, iar Profesorul Zhang este suficient de bogat încât să își permită să sfideze multe reguli. Deși vecinii bărbatului au apelat chiar și la poliție pentru a-l împiedica să le distrugă blocul, au fost complet ignorați.