Un miliardar rus sustine ca este tatal unuia dintre copiii supermodelului Claudia Schiffer

Apropo.ro / 15.12.2011, 17:40
Un miliardar rus sustine ca este tatal unuia dintre copiii supermodelului Claudia Schiffer
Un miliardar rus sustine ca este tatal fetitei pe care supermodelul Claudia Schiffer a nascut-o anul trecut. Claudia este casatorita cu Matthew Vaughn si are trei copii.

Un miliardar rus sustine ca este tatal unuia dintre cei trei copii ai supermodelului Claudia Schiffer (41 de ani).

Aleksander Gavrilov este convins ca fetita nascuta de Claudia anul trecut este a lui si a inaintat deja o cerere catre un tribunal din Rusia pentru a cere autoritatilor germane sa aprobe efectuarea unui test ADN, in vederea demonstrarii paternitatii.

Cum modelul locuieste in prezent in Marea Britanie, orice decizie judecatoreasca ar trebui aprobata si de autoritatile de acolo.

Claudia Schiffer si Matthew Vaughn

Claudia a negat ca l-ar cunoaste pe miliardarul rus, in timp ce el sustine ca s-au cunoscut pe internet si ca initial el nu a stiut ca ea este celebra. Mai tarziu, dupa ce ar fi vazut poze pe internet cu Claudia gravida, Gavrilov si-a dat seama ca cea cu care a avut o aventura este supermodel celebru. Acum, el considera ca fetita Claudiei, Cosima Violet, este rodul relatiei lor.

Oficial, Claudia Schiffer este casatorita de 10 ani cu britanicul Matthew Vaughn, are trei copii, iar inainte a avut o relatie cu David Copperfield.