Un miliardar s-a sinucis la tribunal, după ce a fost condamnat (Video)

De: Gabriela Voicu / 29.06.2012, 13:50
Un miliardar s-a sinucis la tribunal, după ce a fost condamnat (Video)
Michael Marin, fost vicepreședinte al Lehman Brothers și director al Merrill Lynch Asia, s-a otrăvit după procesul în care a fost condamnat pentru incendierea propriei locuințe.

Avocatul Michael Marin, fost vicepreședinte al Lehman Brothers și director al Merrill Lynch Asia, s-a sinucis la tribunal după ce a fost condamnat pentru incendiere premeditată de judecătorii Curții Supreme din Phoenix, Arizona.

După anunțarea verdictului, camera video din sala de judecată l-a surprins pe milionar înghițind ceva, iar după câteva minute el s-a prăbușit la podea. Bărbatul a fost dus la spital, unde medicii au pronunțat decesul.

În luna mai, la debutul procesului lui Marin, procurorii spuneau că dacă va fi găsit vinovat riscă 16 ani de închisoare.

Michael Marin și-a incendiat casa din Phoenix, în valoare de 3,5 milioane de dolari, pe 5 iulie 2009, pentru că nu a reușit să o vândă în cadrul unei licitații.

În urma anchetei, pompierii au concluzionat că incendierea a fost deliberată. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, însă justiția americană pedepsește incendierea premeditată, ca în cazul unei crime din culpă.

Anchetatorii spun că Marin și-a incendiat casa pentru că nu mai putea să plătească ipoteca, urmărind să încaseze prima de asigurare.