Un milionar care a dormit pe străzi înainte de a face avere oferă un apartament de 120.000 de lire

De: Cătălina Matei / 31.01.2017, 13:48
Un milionar care a dormit pe străzi înainte de a face avere oferă un apartament de 120.000 de lire
Gest de milioane!

Un milionar britanic care înainte de a face avere a fost nevoit să doarmă pe străzi vrea să schimbe viaţa cuiva cedându-i gratis un apartament complet mobilat în valoare de 120.000 de lire sterline, norocosul câştigător urmând a fi desemnat în urma unei selecţii despre care Channel 4 va realiza un documentar.

Marco Robinson, tată a doi copii, deţine nu mai puţin de 150 de proprietăţi în întreaga lume şi acum vrea să dea cuiva o „şansă”, aşa cum a primit şi el.

Apartamentul cu trei dormitoare de la ultimul etaj se află în Preston, Lancashire, iar persoana sau familia care îl va câştiga nu va trebui să plătească taxa către consiliul local pentru proprietate, care va fi suportată de Robinson.

El şi-a explicat gestul de a ceda apartamentul prin faptul că atunci când a avut nevoie a primit ajutor din partea unor persoane de la care nu se aştepta la acest lucru. „M-au ajutat să cred în mine”, a povestit el. El a precizat că speră să-i inspire şi pe alţii, mai bogaţi decât el, să facă gesturi similare. Persoanele interesate să intre în selecţie trebuie să aibă peste 18 ani şi să explice în nu mai mult de două paragrafe de ce ar trebui să fie beneficiarele generoasei donaţii. Mai multe informaţii pot fi obţinute pe site-ul www.myfreeproperty.com .