Un mire a trăit coșmarul vieții sale la propria nuntă! A fost la un pas de sinucidere

De: Carmen Ulian / 07.04.2015, 10:00
Un mire a trăit coșmarul vieții sale la propria nuntă! A fost la un pas de sinucidere
Un mire chinez a fost salvat în ultimul moment, de către invitați, după ce s-a aruncat în apă cu gândul de a se sinucide. Iată si motivul uluitor.
La 33 de ani, Hu urma să se căsătorească cu o tânără aleasă de către părinții săi. Nu a văzut-o niciodată până în ziua nunții, astfel că mare i-a fost mirarea când s-au întâlnit față în față.
 
Hu a rămas șocat de urâțenia viitoarei mirese, pe care a refuzat să o mai ia de soție pe motive că nu corespunde standardelor sale, ba chiar că îi va distruge reputația printre prieteni.
 
Astfel, Hu a decis că mai bine se sinucide decât să trăiască tot restul vieții alături de o femeie pe care nu o place. S-a aruncat în apă cu gândul de a-și pune capăt zilelor. După ce familia și prietenii l-au căutat câteva ore bune, nefericitul mire a fost găsit în albia unui râu. A fost scos din apă încă viu. În loc să fie alături de el, familia l-a dojenit și -a pus să-și ceară scuze în fața miresei, care era – de asemenea – foarte stânjenită de situație.
 
A trebuit să dea declarații și poliției, care a sosit la fața locului, dar explicația sa a fost aceea că nu a găsit altă cale de a nu se însura decât cea a sinuciderii. Eșuate.