Un model columbian afirmă că puii injectați cu hormoni transformă copii în gay

De: Marian Andrei / 21.03.2013, 13:00
Un model columbian afirmă că puii injectați cu hormoni transformă copii în gay
Natalia Paris -cel mai cunoscut model columbian, după cum scrie pe blogul ei - a declarat, în cursul unei întâlniri cu fanii, că puii injectați cu hormoni feminini îi transformă pe băieți în homosexuali.

„Băieții care consumă preparate din acești pui injectați cu hormoni feminini manifestă tendința de a deveni homosexuali” a declarat Natalia, care este și un controversat activist pentru drepturile animalelor.

Intră pe vremea apropo pentru informații meteo detaliate

Afirmația sa, care a fost filmată și a putut fi văzută pe site-urile de știri a generat numeroase controverse.

Federația Națională a Crescătorilor columbieni de Pui a emis imediat un comunicat oficial în care a catalogat afirmația modelului ca fiind „ultragioasă”, afirmând și că injectarea puilor cu hormoni feminini pentru accelerarea creșterii este doar „un mit”.

Natalia Paris nu este singura care a emis acest avertisment. În urmă cu trei ani, președintele bolivian Evo Morales a făcut exact aceeași afirmație la o conferință referitoare le schimbările climaterice.

La acel moment, președintele Comunității Homosexualilor din Argentina a spus că această afirmație este „absurdă”, arățând că „urmând acest raționament, homosexualii care mănâncă pui injectați cu hormoni masculini ar trebui să devină heterosexuali”.