Un mort și 16 răniți, în urma unui grav accident în județul Suceava

Apropo.ro / 27.08.2012, 09:20
Un mort și 16 răniți, în urma unui grav accident în județul Suceava
În urma impactului dintre un microbuz cu pasager și un autotren cisternă, pe DN 17, în județul Suceava, 16 persoane au fost rănite și una a decedat, afirmă reprezentați ISU.

Potrivit șefului ISU Suceava, Ion Burlui, accidentul s-a produs pe DN 17, în zona localității Stroiești, unde un microbuz plin cu pasageri s-a ciocnit cu un autotren cisternă și în urma impactului, 16 persoane au fost rănite, iar o alta a murit, toate fiind din microbuz.

La fața locului au fost trimise nouă ambulanțe de la Serviciul Județean Suceava, SMURD și Gura Humorului iar coordonatorul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava, Liviu Cârlan, a precizat că până la ora transmiterii acestei știri la unitatea medicală fuseseră aduse nouă victime, urmând să ajungă și restul.

Potrivit reprezentantului Poliției, într-o curbă periculoasă, în condiții de șosea umedă, cisterna a lovit cu partea laterală microbuzul.

În urma accidentului, traficul pe DN 17 – care face legătura între Suceava și Gura Humorului – a fost deviat, cozile de mașini întinzându-se pe o distanță de câțiva kilometri.

Citiți mai multe informații despre acest accident pe Mediafax.ro.