Un „naș” neagă amenințările Mafiei la adresa Papei: „E un tip ca lumea!”

De: Marian Andrei / 24.01.2014, 17:30
Un
Interceptarea convorbirilor dintre doi "nași" italieni aflați în închisoare arată că Papa se bucură de o mare considerație din partea acestora.

Toto „Bestia” Riina, „nașul nașilor” Cosa Nostra a discutat recent cu Alberto Lorusso, șeful organizației mafiote Sacra Corona Unita care operează în regiunea Puglia referitor la avertizările lansate recent că Mafia ar pune la cale asasinarea Papei.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Afirmațiile au fost făcute în noiembrie de Nicola Gratteri, care trăiește de 25 de ani sub protecția poliției. Acesta a declarat atunci că acțiunile Papei „au supărat” organizațiile mafiote care în trecut au avut o relație confortabilă cu Biserica Catolică.

În conversația înregistrată de gardieni, Lorusso critică declarațiile lui Gratteri, pe care le cataloghează ca „propagandă” pentru discreditarea Mafiei. La rândul său, Riina a aprobat afirmația lui Lorusso și a adăugat că „Acest Papă este băiat bun, e mare„!

Deși conversația celor doi mafioți a fost singura care a făcut referire la Papă, experții cred, analizând timbrul vocii, că cei doi au spus adevărul și că Papa este cu adevărat apreciat de cei doi „nași”.