Un nou artist, un nou single #maimusic: Diana – „I love you, by the way”

De: Nicoleta Nicolae / 03.05.2015, 16:00
Un nou artist, un nou single #maimusic: Diana – „I love you, by the way
„ <> este o piesă de dragoste. Şi când spun "dragoste", nu mă refer doar la relaţia mea cu "Făt-Frumos", ci la toate formele pe care dragostea le poate lua. Când o persoană dragă este departe şi mori de dor... îi compui o melodie! Şi transpui în ea toate stările prin care treci: de dor, de speranţă, de disperare, de promisiune. Toate din cauza (sau datorită, depinde de cum vedem lucrurile) iubirii. Nu e totul despre şi cu iubire, de fapt?" a declarat Diana.

Single-ul este o producţie HaHaHa Production, fiind compus de Diana împreună cu Marius Pop şi Şerban Cazan, iar videoclipul este realizat chiar de artistă, aceasta filmând oameni care o inspiră şi care o susţin, prieteni apropiaţi şi colegi de studio.

HaHaHa Production sărbătoreşte luna mai cu muzică şi pasiune. Provocarea: în fiecare zi a lunii mai lansăm o piesă nouă pe canalul nostru de Youtube [www.youtube.com/HaHaHaProduction], 31 de piese in 31 de zile, 16 artişti, două cd-uri, #maimusic.

Diana a absolvit Conservatorul la Viena, secţia „Chitară clasică”. În prezent, este artist şi compozitor HaHaHa Production, unde îşi compune singură piesele. De asemenea, a scris şi pentru alţi artişti, printre care: Smiley, Sore, Giulia, RedBlonde.

Îi recunoaştem vocea din single-ul lui Smiley -„I wish”, precum şi din colaborarea cu proiectul a cappella „Blue Noise”, pentru piesa „Love won’t run away”, clasată pe locul al IV-lea la Selecţia Naţională Eurovision din acest an.