Un nou canal pentru copii: Megamax

Apropo.ro / 16.11.2012, 12:13
Un nou canal pentru copii: Megamax
Chello Central Europe a adus în România un nou canal de televiziune destinat copiilor: Megamax.

Adresat în special băieţilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, Megamax propune o nişă cu emisiuni de animaţie şi aventură, care provin de la cei mai mari distribuitori din lume şi care sunt unice pe piaţa de televiziune.
Canalul va fi dublat integral în limba română şi va fi difuzat timp de 6 ore, zilnic, în intervalul orar 14.00 – 20.00. Din ianuarie 2013, emisia Megamax va creşte cu 3 ore iar începând cu luna aprilie, Megamax va fi difuzat pe parcursul întregii zile.
Serii care au înregistrat un mare succes în străinătate, precum Transformers, Twisted Whiskers, Dex Hamilton sau Iron Kid vor fi difuzate pe acest post în premieră în România. Personajele cheie, Spark-e şi I-ron, doi roboţi din altă dimensiune, îşi vor face simţită prezenţa în multe din emisiunile postului. De asemenea, Megamax este primul canal de televiziune pentru copii care aduce un conţinut de programe cu teme sportive. Structura programelor a fost concepută ţinând cont de nevoile identificate în nişa de profil.
„Au trecut 12 ani de la lansarea cu succes a celui mai iubit canal de desene animate pentru copiii de până în 12 ani, Minimax, iar micii telespectatori au crescut şi astăzi se află la vârsta la care educaţia este un element fundamental în dezvoltarea lor. Astfel, s-a născut idea de Megamax, un post TV adresat băieţilor, care îi îndrumă să devină eroi, apărători ai valorilor umane. Megamax s-a lansat exact la momentul potrivit, când am constatat existenţa unor nevoi reale pe această nişă, dorindu-ne să fim alături în continuare de publicul nostru”, declară Levente Málnay, CEO Chello Central Europe.

Din grila de programe Megamax:

ARMADA TRANSFORMATORILOR
Războiul pentru Pământ nu s-a terminat încă, iar Autoboţii duc o bătălie crâncenă împotriva Decepticonilor. Roboţii Transformers îşi pot schimba forma şi se pot transforma fie în humanoizi, fie în diverse vehicule.

IRON KID
Într-un viitor îndepărtat, Marty găseşte o mână veche de fier care reînvie imediat pe braţul celui ales. Aceasta îi dă lui Marty o forţă incredibilă şi îl poartă într-o luptă care a început în urmă cu mulţi ani

METAJETS
În viitor, oamenii din întreaga lume vor participa la Circuitul de Curse Aeriene. Maşinile au fost înlocuite cu navete rapide, iar circuitele terestre, cu probe pline de obstacole, în aer. Liderii acestui sport sunt 4 piloţi tineri. Pe piste, aceştia concurează individual pentru locul întâi, dar în afara concursului formează o echipă foarte unită.

THE INVISIBLE MAN
Alan îşi trăieşte viaţa ca orice adolescent obişnuit până în momentul în care realizează că este capabil să dispară din câmpul vizual al oamenilor şi să devină invizibil. Urmăriţi povestea lui Alan, care trăieşte practic o viaţă dublă.

MUSTĂŢI RĂSUCITE
Nimic nu poate fi mai amuzant decât să vezi lumea prin ochii unor animale blănoase. Pisici nebunatice, câini şi alte animăluţe ne vor distra cu personalitatea lor şi cu aventurile la care iau parte.

TARA DUNCAN
Adolescenţii din echipa Alfa se deosebesc de ceilalţi datorită abilităţilor lor speciale. Ei luptă împotriva forţelor răului din toată lumea şi încearcă, în acelaşi timp, să păstreze acest secret şi să pară doar nişte tineri obişnuiţi.

EVOLUTION
În Arizona se prăbuşeşte un meteorit care eliberează organisme unicelulare ce se transformă în creaturi monstruoase. Acestea au ca scop popularea Pământului cu specia lor. Ira Kane, echipa sa, şi Lucy Mai încearcă să descopere cum să-i oprească pe monştri să se înmulţească şi să ocupe Pământul.

CODE LYOKO
Locaţie: liceul Kadic. Protagonişti: patru elevi speciali. O fabrică abandonată de lângă şcoală se transformă într-o intrare către o lume virtuală. Scopul: luptă şi determinare pentru eliminarea celui mai mare inamic, Xana, şi trimiterea lui într-o altă galaxie.

COSMIC QUANTUM RAY
Robbie Shipton încearcă să cureţe Universul de toate creaturile rele. Deşi este un adolescent aparent obişnuit care merge la şcoală, vestiarul său este mai mult decât fascinant: este o poarta spre o altă lume, unde Robbie se luptă cu cele mai fioroase creaturi.

G.I. JOE – RENEGADES / HASBRO
Atunci când o misiune de spionaj împotriva corporaţiei Cobra ia o intorsătură greşită, cinci membri care au participat la misiune devin fugari. Aceştia trebuie să-şi dovedească nevinovăţia înainte de a fi prinşi de autorităţi, de membrii Cobra sau de echipa militară Falcons.

HOT WHEELS: ECHIPA DE LUPTĂ
Battle Force 5™ este o echipă de elită formată din câţiva adolescenţi care conduc cinci maşini superrapide şi moderne. Aceştia trebuie să îşi conducă maşinile cu precizie pentru a învinge cea mai mare ameninţare pe care a cunoscut-o Pământul vreodată: predatorii barbari şi armata de roboţi a lui Sark.

THE BASKETEERS
Cunoscutul basketbalist Tony Parker este antrenorul unei echipe formidabile.

STREET FOOTBALL
Acest desen animat vă prezintă aventurile unui grup de prieteni care, deşi au o viaţă mai dificilă, au găsit o modalitate frumoasă de a se distra: joacă fotbal!

LEGO NINJAGO
Patru luptători ninja vă invită să nu pierdeţi acţiunea şi distracţia din această serie animată. Personajele vă sunt cu siguranţă cunoscute din jocurile Lego.

MY GIANT FRIEND
Linus, un băieţel de 12 ani, pasionat de astronomie, şi Boom, un extraterestru înalt de 2 metri, devin cei mai buni prieteni. Ei folosesc o tehnologie nouă, cu ajutorul căreia Boom se poate transforma în om pentru o perioadă limitată de timp.

GORMITI
Gormiti este o serie fantastică plină de episoade dinamice şi amuzante, devenită celebră în întreaga Europă.

WOLVERINE AND THE X-MEN
Ben Wilson are 15 ani şi este un băiat obişnuit. Dar atunci când găseşte o emblemă misterioasă, viaţa lui se schimbă brusc şi el capătă tot felul de puteri fantastice.

AVENTURIERII: STĂPÂNII TIMPULUI
Eroii noştri, studenţii Academiei Sheldrake călătoresc în timp cu ajutorul unui soft, în căutarea profesorului lor dispărut. Au o misiune dificilă, căci un hacker rău şi agenţii săi virtuali ameninţă cu schimbarea istoriei lumii. Datorită persistenţei şi îndrăznelii lor, tinerii sunt capabili să facă faţă pericolelor şi provocărilor palpitante.