Un nou contract de parteneriat

Apropo.ro / 27.02.2004, 10:34
Un nou contract de parteneriat
Clubul Dinamo București a semnat, joi, în cadrul unei conferințe de presa, un contract de parteneriat pentru un an cu filiala din România a bancii grecești Emporiki Bank. "Este o valența de onoare faptul ca am semnat acest parteneriat. Este primul parteneriat încheiat

Clubul Dinamo București a semnat, joi, în cadrul unei conferințe de presa, un contract de parteneriat pentru un an cu filiala din România a bancii grecești Emporiki Bank.

„Este o valența de onoare faptul ca am semnat acest parteneriat. Este primul parteneriat încheiat de o echipa româneasca cu o banca straina și ne bucuram pentru acest lucru”, a declarat președintele FC Dinamo, Nicolae Badea. 

Potrivit unor surse din cadrul clubului dinamovist, valoarea anuala a contractului se ridica la aproximativ 400.000 de dolari, sigla noului partener al gruparii bucureștene urmînd sa fie inscripționata pe spatele tricourilor, deasupra numarului.

La întîlnirea cu presa au mai participat Stelianos Sofianos, despre  care președintele Badea a spus ca este un înfocat suporter dinamovist, și Georgios Dionysatos, vicepreședinți ai Emporiki Bank, Cornel Stanescu, directorul Emporiki Bank România, Cornel Dinu, administrator delegat al FC Dinamo, Cristian Iancu, director de marketing al FC Dinamo și Constantin Toma, director OMNIASIG.

Mediafax