Un nou crossover din vara – Renault Koleos

Apropo.ro / 12.02.2008, 11:32
Un nou crossover din vara - Renault Koleos
Oferta crossover din Romania se va imbogati cu inca un model, incepand cu al doilea semestru al acestui an.

Generoasa oferta crossover din Romania se va imbogati cu inca un model, incepand cu al doilea semestru al acestui an. Noul venit, Renault Koleos, va fi primul SUV compact din istoria marcii frantuzesti.

Noul model Renault Koleos va fi comercializat pe piata din Romania incepand cu a doua jumatate a anului si va avea doua motorizari diesel si una pe benzina, au declarat, reprezentantii Renault Romania. Motoarele diesel, de 2 litri, vor dezvolta 150 Cai Putere, respectiv 175 CP. Versiunea pe benzina va avea un motor de 2,5 litri si 170 CP. Compania nu a precizat pretul noului model.

Koleos este primul crossover al companiei, a fost conceput si proiectat de Renault, dezvoltat de Nissan si fabricat de consortiul Renault Samsung Motors la fabrica Busan din Coreea. Modelul va fi comercializat pe pietele europene din luna iunie, urmand ca pana in 2009 sa fie disponibil in aproape 40 de tari din cinci continente. Koleos este cel de al 11-lea model din cele 26 anuntate pentru accelerarea cresterii Renault.

Â