Un nou cuplu soseşte pe „Insula iubirii”, în locul Mariei şi al lui Cosmin

De: Alexandra Necsoiu / 13.06.2017, 12:32
Un nou cuplu soseşte pe „Insula iubirii”, în locul Mariei şi al lui Cosmin
Aventurile continuă, astfel că în episodul de luni primul cuplu a părăsit Thailanda şi nu oricum, ci împreună. Pentru Cosmin şi Maria testul fidelităţii şi al relaţiei s-a finalizat cu o cerere în căsătorie, venită din partea Mariei. Concurenta a declarat că această experienţă a fost una dintre cele mai importante din viaţa ei pentru a făcut-o să vadă detalii ale comportamentului ei care îl alungau pe partenerul ei şi care distrugeau relaţia lor. În lumina acestei descoperiri, pentru prima dată, ea a încercat cu adevărat teama că îl va pierde pe Cosmin şi a decis că numai o schimbare din partea ei va mai da o şansă poveştii lor. Ea a decis să îl ceară în căsătorie pe Cosmin, cu ajutorul echipei emisiunii şi al lui Radu, explicându-i partenerului la ceremonia focului că a înţeles unde a greşit, cerându-i iertare. Întâlnirea celor doi a fost emoţionantă, mai ales că răspunsul lui Cosmin a fost „da”, cei doi părăsind insula împreună cu planuri de nuntă.

Pentru Alexandra lucrurile nu sunt însă la fel de fericite în relaţia ei cu Aurel. Până acum, ea nu a făcut decât să se gândească la Aurel şi să se roage ca el să nu cadă în ispită. Alexandra a crezut şi a sperat că dacă ea se va comporta rezervat, nelăsând loc pentru interpretări, Aurel îi va urma exemplul. Însă alarma declanşată pe insula fetelor a pus-o faţă în faţă cu exact opusul: Aurel, sărutându-se în apă cu Maria. Aceste imagini au fost cu atât mai dureroase pentru concurentă cu cât ştia că pentru Aurel o astfel de ipostază, care ar fi implicat-o pe ea, ar fi însemnat sfârşitul relaţiei. „Când am văzut prima oară am fost şocată. Nu credeam că o să se sărute. Speram să nu. Şi chiar nu mă aşteptam. Mi-a garantat din toate punctele de vedere că nu o să cadă în ispită, că el e sigur, că el ştie”, a spus Alexandra, care după aceste imagini s-a dus în baie să plângă. Pentru ea, aceasta ar fi prima dovadă că Aurel nu s-a schimbat. Însă a concluzionat că, din punctul ei de vedere, nu s-au despărţit încă şi că decizia va fi luată la ceremonia focului de la finalul emisiunii, când se vor întâlni şi îl va asculta şi pe el.

Ispitele de la “Insula Iubirii”, “vedete” pe site-urile XXX – EXPLICIT

Cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii” s-a dezbrăcat! Cu trupul ăsta îi cucereşte pe masculi

A făcut SEX pe Insula Iubirii, iar acum a fost dată afară! Reacţia vulgară a Dianei, fosta iubită a lui Liviu Vârciu – FOTO

Au făcut SEX pe Insula iubirii din prima seară – EXPLICIT

Diana, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, dezvăluiri intime. Declaraţiile l-au bulversat pe Radu Vâlcan. Ce a putut să spună

La ceremonia focului, Bianca a primit o singură fotografie cu Liviu şi cu Bianca ispita, în camera lui, stând de vorbă. Însă atenţia ei a fost mai degrabă captată de Sorin, astfel că, într-o discuţie pe terasă l-a rugat să nu o atingă. „Nu e ok când pui tu mâna pe mine. Mă topesc”, i-a spus Bianca, cântărind încă atracţia ei faţă de ispită, mai ales că împărtăşeşte credinţele lui Liviu şi anume că ar trebui să gândească iubirea raţional şi facă alegeri cu mintea. „Nu suntem animale, în primul rând.(…)Ochii văd, inima cere şi capul gândeşte”, e teoria lui Liviu expusă chiar de el în emisiune, explicând că Bianca e foarte curtată, dar niciodată nu a dat curs acestor cereri pe care i le-a arătat şi lui. Astfel că Liviu are credinţa că Bianca va şti să aleagă corect, pentru că, după cum spune chiar el „Nu poţi să te îndrăgosteşti în două săptămâni”. Însă, pentru prima dată între Bianca şi Sorin au loc şi discuţii despre un posibil sărut. „Dar nu o să mă sărut cu tine. Nu are cum să se întâmple lucrul ăsta”, i-a spus concurenta ispitei, făcând şi un pariu pe acest subiect. Mai târziu, ea a spus că vrea să rupă pariul, argumentându-i lui Sorin că nu vrea să îl provoace.

Teoria lui Liviu despre sărutul Dianei cu Andy a fost dezbătută împreună cu ispita Nicoleta. El este convins că Diana va merge până în punctul de a-l ispiti pe Andy ca după aceea să îi spună că era doar un joc. Însă şi Nicoleta şi celelalte fete le-au spus lui Liviu şi lui Ben că lor nu li se pare credibilă această strategie şi că nu are sens să vii pe insulă în rol de concurent, cu partenerul tău şi să joci rolul ispitei. După această discuţie, siguranţa celor doi bărbaţi începe din nou să se zdruncine şi ei se retrag în cameră, pentru a analiza toate informaţiile pe care le ştiu şi pentru a se susţine reciproc. Şi pentru că, rând pe rând colegii de insulă au intrat în camera lor să îi cheme la petrecere, ei au decis şi o strategie, aceea de a rămâne în casă, cât mai departe de ispite.

Anuryh a vorbit despre schimbarea şi evoluţia lui Robert, care a devenit comunicativ şi plin de iniţiativă pe insulă. Însă acesta discută cu ispita despre limitele pe care el şi DeeDee au decis să le respecte. În acelaşi timp, DeeDee, care a văzut imagini cu Robert distrându-se, este mai deranjată decât credea de acest lucru şi îşi exprimă nemulţumirea vorbind jignitor la adresa partenerului ei.  Cel de-al optulea episod al „Temptation Island – Insula iubirii” va aduce o surpriză pe insulă: un nou cuplu care va sosi în locul Mariei şi al lui Cosmin. Cine sunt, care le este povestea şi cum se vor integra în Thailanda, telespectatorii vor afla luni, 19 iunie de la ora 20:30.