Un nou designer in Imperiul Versace

Apropo.ro / 26.09.2007, 15:52
Un nou designer in Imperiul Versace
Francesca Versace este cel mai tanar membru al legendarei familii din lumea modei, care si-a gasit vocatia in design vestimentar. Tanara creatoare de 25 de ani isi va prezenta colectia de debut la Saptamana Modei de la Paris. Francesca este fiica lui Santo Versace, cel care controleaza partea

Francesca Versace este cel mai tanar membru al legendarei familii din lumea modei, care si-a gasit vocatia in design vestimentar. Tanara creatoare de 25 de ani isi va prezenta colectia de debut la Saptamana Modei de la Paris.

Francesca este fiica lui Santo Versace, cel care controleaza partea de business a companiei, si nepoata Donatelei, directorul de creatiei al brandului.

Absolventa a Colegiului de Arta si Design Central Saint Martins, de un an de zile, Francesca debuteaza deja la cel mai important eveniment de fashion, cu labelul Francesca V.

Dupa moartea celebrului designer, Gianni Versace, companiei i se prefigura un viitor sumbru. Insa Donatella a tinut brand-ul la acelasi nivel ridicat facandu-l mai puternic ca niciodata.

„Acest nume te face sa lupti fie impotriva ta, fie pentru tine. In acest moment lucrurile merg foarte bine” a spus Francesca Versace, care a primit premiul presei la show-ul de absolvire al Colegiului din Londra.

Raluca Iorga