Un nou episod „Beyond Candid With Giuliana”, în premieră la E!

De: Cătălina Matei / 16.08.2014, 08:00
Un nou episod „Beyond Candid With Giuliana”, în premieră la E!
Seria specială “Beyond Candid with Giuliana” continuă cu un nou episod, care are premiera duminică, 17 august, la ora 22:00, la E!. Lisa Vanderpump o invită pe Giuliana Rancic în vila ei din Beverly Hills pentru a povesti cum era viaţa ei înainte de a avea propriul reality-show, care este secretul căsniciei sale longevive şi de ce îşi pune mereu familia pe primul loc.

Lisa are două emisiuni TV de succes, “The Real Housewives of Beverly Hills” şi “Vanderpump Rules”, iar fanii pot crede că ştiu totul despre celebra casnică britanică. În acest interviu detaliat, Lisa vorbeşte în exclusivitate cu Giuliana despre vremurile în care era actriţă la Londra şi a jucat alături de un viitor supermodel, despre decizia de a-l adopta pe băiatul ei, Max, şi despre cum a încercat să nu-şi educe copiii în stilul britanic tradiţionalist. Lisa spune totul şi despre conflictele cu Brandi Glanville, Kyle Richards şi restul colegelor ei din The Real Housewives of Beverly Hills, care au ţinut prima pagină a ziarelor.

În grădina luxoasei sale vile din Beverly Hills, Lisa bea o LVP Sangria, propriul ei brand, alături de adorabilul ei căţeluş (Giggy), şi îi dezvăluie Giulianei detalii despre relaţia ei cu Ken şi despre cum a fost afectată căsnicia lor de faima pe care au dobândit-o brusc. În plus, Lisa dezvăluie de ce crede că a devenit celebră graţie show-ului.

Rămâneţi alături de Giuliana pentru a afla direct de la Lisa toate acestea şi multe altele, într-un episod nou-nouţ din Beyond Candid with Giuliana: Lisa Vanderpump, difuzat duminică, 17 august, la ora 22:00, la E!.