Un nou episod in „telenovela” Omar Hayssam

De: Dragos Tanase / 05.02.2008, 18:19
Un nou episod in
Biroul Permanent al Senatului a decis, marti, sa ceara subcomisiei de ancheta a cazului Omar Hayssam sa isi continue activitatea.

Biroul Permanent al Senatului a decis, marti, sa ceara subcomisiei de ancheta a cazului Omar Hayssam sa isi continue activitatea si sa inainteze un raport catre Comisia juridica, acesta urmand sa fie prezentat ulterior conducerii Senatului, in vederea luarii unor decizii.

Chestorul Senatului Ioan Chelaru a declarat ca Biroul Permanent al acestei Camere a decis sa ceara continuarea activitatii subcomisiei de ancheta a cazului Omar Hayssam, care isi suspendase lucrarile, dand prioritate solutionarii cauzei penale aflate pe rol in privinta sirianului acuzat de terorism.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Hayssam: In Liban va astept, raman pe loc!

Sirianul Omar Hayssam i-a spus procurorului Ciprian Nastasiu, intr-o convorbire telefonica interceptata, ca "ramane pe loc", adica in Liban, pentru a se intalni cu el, totodata explicandu-i ca isi poate face si concediul acolo: "Masini, gagici, cantarete, dansatoare. Ce vreti, stam si ne distram!".