Un nou erou soseşte în oraş. Noul serial Henry Pericol îşi face apariţia pe Nickelodeon

De: Nicoleta Nicolae / 03.07.2015, 18:00
Un nou erou soseşte în oraş. Noul serial Henry Pericol îşi face apariţia pe Nickelodeon
Pe 5 iulie, de la ora 17:45, pregătiţi-vă să îl cunoaşteţi pe Henry Pericol, un băiat ce obţine un job part-time după şcoală, pe cât de intens, pe atât de plin de responsabilităţi, devenind eroul oraşului şi partenerul Căpitanului Man, super-eroul indestructibil al lui Swellview.

Chiar înainte de primul episod din Henry Danger, petreceţi ore bune în compania unei familii de supereroi, căci Thundermans sosesc la Nickelodeon cu aventuri noi şi interesante începând cu 13:15.

Viaţa de super-erou nu e deloc uşoară, pentru că Henry trebuie să îndeplinească mai multe sarcini: temele pentru şcoală, viaţa socială şi de familie şi lupta  împotriva răufăcătorilor care ameninţă liniştea oraşului.

Rolul lui Henry este jucat de Jace Norman, care a apărut în două sezoane Nickelodeon, Thundermans şi Deadtime Stories şi este personajul principal în show-ul Violentul Adam, ce va fi lansat în curând. Născut în New Mexico, Jace Norman s-a mutat în California de Sud la vârsta de 8 ani iar la 12 ani şi-a început cariera de actor.

Părinţi şi copii, bucuraţi-vă de noul show Henry Danger! Distracţie, aventuri şi emoţii, toate elementele-cheie sunt acolo.

Serialul a fost scris şi produs de Dan Schneider, responsabil pentru hit-urile “All That”, “iCarly”  şi “Zoey 101”.