Un nou joc erotic se naşte la Insula Iubirii. A pus ochii pe altă ispită

De: Cristiana Trifu / 18.09.2018, 11:54
Un nou joc erotic se naşte la Insula Iubirii. A pus ochii pe altă ispită
Noi detalii bine ascunse până acum au ieşit la iveală seara trecută într-un nou episod ”Insula Iubirii”, când măştile au continuat să cadă. Andreea şi Gabriel s-au înarmat cu curaj pentru drumul spre Thailanda, în aventura care are rolul de a le spune adevărul despre relaţia lor, iar prima lor oprire a fost la ceremonia focului, alături de Radu Vâlcan, locul în care cuplurile primesc primul duş rece al realităţii.


Încercând să disimuleze supărarea că ”nu vor da bine la televizor”, fiind luaţi pe nepregătite direct la Bonfire, aceştia au început să povestească zâmbitori despre cât de frumoasă este relaţia lor şi cum îşi doresc să de cunoască mai bine. ”Ştiu sigur că mă iubeşte şi că nu s-ar pune problema să mă înşele”, a spus Gabi, în timp ce iubita sa trăgea deja cu urechea la muzica ce se auzea de la petrecerea din Minitel.
Cu toate acestea, bărbatul a povestit că nu l-ar deranja atât de mult dacă ar afla că Andreea este atrasă de o ispită, convins fiind că o astfel de relaţie nu ar avea niciun viitor. ”Ea nu ar pleca din Reşiţa, să îşi lase mama, câinele, să se mute în alt oraş”, a spus acesta.

Încet, încet, cei doi încep să îşi dezvăluie problemele cu seninătate, iar dacă Gabi mărturiseşte că se întâmplă des ca partenera să îl enerveze, Andreea nu dă semne că a încercat să schimbe ceva la ea. ”Femeia perfectă există… în visele lui!”, a spus aceasta. Parcursul lor în Thailanda a început cu un Honeymoon de 24 de ore, în care fiecare moment, gest sau cuvânt a fost bine cântărit încă dinainte de plecarea din România.

În acest timp, la Minitel, o nouă zi le-a adus fetelor ocazia de a-şi alege o ispită alături de care să aibă parte de o şedinţă foto. Iar dacă în cazul Mirelei şi a lui Hannelore atracţia faţă de Mircea şi, respectiv, Andy, s-a dovedit a fi neschimbată, Cati l-a ales pe Alex, iar Mari a uimit pe toată lumea mutându-şi atenţia de la George către Cristi. Încurcată între a se bucura de ocazie sau a părea în continuare o femeie rănită în dragoste, Mari nu vrea să renunţe la şedinţa foto.

”Orice ai face, oricum lumea vorbeşte!”, a concluzionat aceasta. Iar dacă în faţa lui Cristi a încercat să joace cartea vulnerabilităţii, la şedinţa foto a părut sigură pe situaţie şi a dovedit din nou că ştie şi că îi place să domine. Ce nu a ştiut însă era că acesta i-a urmărit interacţiunea cu George şi a decis că Mari trebuie să o înveţe să îşi respecte bărbatul de lângă ea.

De partea cealaltă, cu vădită bucurie, Mirela a primit vestea că va beneficia şi ea de o şedinţă foto, alături de Mircea, bărbatul pe care îl admiră sincer şi la braţul căruia calcă mândră: ”În piaţă toate femeile se uitau după el!”. Rămasă în resort, Cati nu a făcut altceva decât să plângă şi să se plângă. ”Mă simt singură, chiar dacă sunt cu voi”, i-a povestit lui Alex, adăugând că acasă ea nu este aşa de obicei, ci este mereu plină de viaţă.

De partea celaltă, Hane s-a plimbat singură pe plajă, a continuat jocurile cu Andi, iar pe parcurs au ieşit la suprafaţă noi nemulţumiri la adresa lui Bogdan. Într-o discuţie neoficială, ea a recunoscut infidelităţile lui Bogdan, dar şi faptul că aceştia au fost la un pas de a se despărţi înainte de a pleca în Thailanda. Oficial însă, Hannelore l-a prezentat pe iubitul său într-o lumină perfectă, ca fiind un bărbat atent, care îşi doreşte un copil la fel de mult ca ea şi care ar fi un tată devotat. ”Insula este ultima lui şansă, dacă plecam de aici cum trebuie, o să încerc din tot sufletul meu să uit tot”, au fost cuvintele care au încheiat testimonialul lui Hannelore, înainte ca aceasta să se refugieze în lacrimi în camera sa. După doar câteva ore însă, Hanne îi caută din nou atenţia lui Andi şi nu se dă în spate de la a se urca pe mese la petrecere pentru a-i atrage atenţia.

În acest timp, la Purimutra, Răzvan a încercat în continuare să atragă atenţia ispitelor discreditându-i pe ceilalţi băieţi de pe Insulă, făcând glume mai mult sau mai puţin bune cu fetele sau lăudându-se din nou cu permisivitatea partenerei sale de acasă. După o zi întreagă fără niciun rezultat, coşmarul său a continuat şi seara, la petrecere, când Ionuţ Gojman a reuşit din nou să acapareze atenţia ispitelor, în timp ce Răzvan a fost chiar respins de Dana, ispita în jurul căreia acesta gravita.

Iar dacă Bogdan a fost încânat să o descopere pe Maria la un nou date şi chiar le-a mărturisit băieţilor, Gojman a avut parte de o confruntare cu Mircea, după ce ispita a vrut să îl cunoască pentru a-şi înţelege adversarul, să înţeleagă de ce Mirela se poartă în modul în care o face şi cum o influenţează acesta. 
Ce se va întâmpla în continuare pe cele două insule, telespectatorii pot afla duminică şi luni, de la ora 20.00, în cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”.