Un nou magazin pentru doamne

Apropo.ro / 30.05.2006, 15:02
Un nou magazin pentru doamne
"Stilul care te caracterizeaza" este sloganul propus de "CHARMY WOMEN", un nou magazin cu tinute vestimentare si accesorii pentru doamne si domnisoare. "CHARMY WOMEN" se adreseaza tuturor gusturilor si varstelor, tinand cont de tendintele impuse in moda internationala. Gama de accesorii

„Stilul care te caracterizeaza” este sloganul propus de „CHARMY WOMEN”, un nou magazin cu tinute vestimentare si accesorii pentru doamne si domnisoare.

„CHARMY WOMEN” se adreseaza tuturor gusturilor si varstelor, tinand cont de tendintele impuse in moda internationala. Gama de accesorii – posete, gablontzuri si incaltaminte – este in ton perfect cu tinutele vestimentare si colectiile care se innoiesc in fiecare saptamana.

Dornice sa cunoasca stilul unic si inconfundabil intitulat simplu „CHARMY WOMEN”, multe reprezentante ale show-biz-ului autohton, vedete din lumea muzicii, teatrului, filmului, televiziunii au fost prezente la inaugurarea magazinului.

Faptul ca Madalina Manole, Anastasia Lazariuc, Miki, Adriana Trandafir, Simona Nae si Emy au purtat tinute vestimentare „CHARMY WOMEN” dovedeste faptul ca aceasta colectie se adreseaza oricarui stil.

Materialele dominante sunt matasea, voalul, satinul si bumbacul satinat, majoritatea cu broderii si aplicatii executate manual, in timp ce inul si jeans-ul sunt vedetele colectiei. Insa unei „femei fermecatoare” nu-i pot lipsi accesoriile.

Magazinul „CHARMY WOMEN” ofera posete din piele, piele intoarsa, material creponat, panza si rafie cu aplicatii din margele si pietre semipretioase, curele, portofele, esarfe si bijuterii unicat, chiar si pentru cele mai pretentioase cliente.