Un nou rezultat dezamagitor pentru Rapid

De: Mirel Mircea / 15.02.2008, 11:33
Devine din ce in ce mai clar faptul ca la Rapid lucrurile nu merg asa cum trebuie. Ieri, rapidistii nu au reusit decat o remiza cu Serif Tiraspol

Devine din ce in ce mai clar faptul ca la Rapid lucrurile nu merg asa cum trebuie. Ieri, in ultima partida a turneului de pregatire din Cipru, rapidistii nu u reusit decat o remiza in fata moldovenilor de la Serif Tiraspol.

Pentru Rapid a marcat Burdujan in minutul 4, care a profitat de o gafa a portarului moldovean, in timp ce pentru Serif a marcat fostul bistritean Arbanas, printr-un vole de exceptie.

Rezultatele din aceasta perioada de pregatire i-a pus pe ganduri pe conducatorii giulesteni, in acest sens Mircea Rednic spunand ca isi mai doreste un portar si ca pana luni la Rapid vor veni jucatorii Vasco Miguel Lopes Matos si Ibrahim Salou.

"Este foarte aproape Salou de Rapid, este un jucator pe care eu il cunosc, l-am urmarit, am jucat in Cupa UEFA cu FC Bruges cand eram antrenor la Dinamo. Este un jucator puternic de care noi avem nevoie pentru ca mingea ajunge in fata portii dar nu e cine sa o bage in poarta. Pana luni, jucatorii despre care vorbiti vor fi la Rapid" a spus Rednic

In stagiul din Cipru, Rapid a mai jucat cu Lokomotiv Sofia, scor 3-4, Levski Sofia, scor 2-3, si FC Cracovia, scor 2-1.