Un nou salon de infrumusetare

Apropo.ro / 13.02.2008, 17:47
Adriana Trandafir este imaginea unui salon de frumusete, aflat in centrul Bucurestiului, pe bulevardul Mosilor.

Adriana Trandafir este imaginea unui salon de frumusete. Aflat in centrul Bucurestiului, pe bulevardul Mosilor, este cel de-al doilea salon al Dorinei Talea.

Salonul te intampina cu un decor interesant, clientii putand admira numeroase tablouri semnate Ana Rusu.

Salonul o sa fie in fiecare luna gazda lucrarilor tinerilor artisti dornici de afirmare si care au ceva de spus cu creatiile lor.

Echipa de stilisti si terapeuti pune la dispozitia clientilor servicii de manichiura-pedichiura SPA (branduri de lux Alessandro si OPI), manichiura cu pudra acrilica, cosmetica faciala (fitopeeling, machiaj semipermanent, extensii de gene), epilare semipermanenta, tratamente faciale cu creme pe baza de toxina butulinica (botox), caviar sau acid hialuronic de la Academie, Juliette Armand si Marie Cohr si tratamente corporale (electrostimulare, masaj, impachetari cu produse specifice din gama de lux Juliette Armand).

Serviciile de hair-styling si de coafura sunt marca L’Oreal si Joico, iar serviciile de make-up (semi)profesional sunt asigurate de stilisti si specialisti in domeniu cu produse din gama Malu Wilz, o gama recunoscuta pe plan international.

Adriana Trandafir a dorit sa aiba alaturi mai multi cunoscuti, asadar printre vedetele prezente s-au numarat: Anca Turcasiu, Aurelian Temisan, Benone Sinulescu, Gheorghe Turda, Cristina Stamate, Cristina Deleanu si Eugen Cristea, Mihai Constantinescu, Daniel Iordachioaie si Nouria Nouri, Ana Mardare, Elisabeta Lipa, Monica Iagar, Victor Yila (actor, Grupul VOUA),) Georgiana Patzaichin, Florentina Opris (Prima TV), Cristina Cabel (B1TV), Catalina Mihaescu (N24), Carmen Plesea (KAO Fashion) si pitonul Kaa, Elena Merisoreanu, Daniela Condurache, Cristina Gheorghiu (Ansamblul “Ciocarlia”), interpretul Lost Angel sau Afrodita Androne (Teatrul National si Teatrul ACT).

La eveniment au fost invitate Roxana Curelea, Queen of The World-Austria 2007, Alexandra Beldiman– Miss Congeniality la Miss Young International, Taiwan 2007 si Cristina Fedorca– Model of Models, Madrid 2007.

In concluzie daca esti o persoana preocupata de aspectul exterior si doresti sa te mentii in forma salonul ELA STYLING este locul potrivit pentru tine.