Un nou serial de comedie la Cartoon Network: Măr şi Ceapă – FOTO

De: Cristiana Trifu / 06.09.2018, 16:19
Un nou serial de comedie la Cartoon Network: Măr şi Ceapă – FOTO
Măr şi Ceapă, doi prieteni foarte buni, sunt personajele principale ale serialului cu acelaşi nume, care va avea premiera la Cartoon Network luni, 10 septembrie, de la ora 18:40.

Noul serial de comedie, creat în cadrul Programului Artiştilor Cartoon Network, îi prezintă pe Măr şi Ceapă, doi prieteni care au decis să-şi părăsească oraşele natale pentru a experimenta viaţa într-un oraş mare. Cu entuziasmul nemărginit al lui Măr şi imaginaţia debordantă a lui Ceapă, cei doi prieteni se angajează în nenumărate aventuri comice, venind cu perspective noi şi neaşteptate asupra vieţii moderne. Animaţia Măr şi Ceapă este creată de George Gendi şi produsă în Studiourile Cartoon Network.

Născut în Egipt şi crescut în Anglia, Gendi şi-a găsit inspiraţia pentru comedia sa trăsnită într-o poveste pentru copii scrisă de fratele său mai mare. La fel ca miniseriile Dincolo de hotarul grădinii sau Familia Regală, serii câştigătoare de premii Emmy şi apreciate de critici, serialul Măr şi Ceapă a fost dezvoltat în cadrul Programului Artiştilor Cartoon Network. Rezultatul este o  serie care înfăţişează un univers culinar plin de culoare şi situaţii comice, care îi are ca protagonişti pe cei doi prieteni neobişnuiţi, cu personalităţi jucăuşe, totul desfăşurându-se pe ritmuri muzicale contagioase.

Măr şi Ceapă s-au mutat de curând în oraş, iar totul este nou pentru ei. Noul oraş este nefamiliar şi derutant pentru ei, dar, cu un entuziasm de nestăvilit, cei doi ajung să îşi descopere propria perspectivă asupra vieţii, specială şi adesea profundă. Însoţiţi de un grup eclectic de prieteni antropomorfizaţi plini de viaţă, optimiştii Măr şi Ceapă au parte de aventuri pe fiecare bulevard, acceptă provocările vieţii dintr-un oraş mare şi aduc bucurie şi bunătate oriunde merg.