Un nou serial turcesc vine la Euforia TV!

De: Nicoleta Nicolae / 18.05.2015, 15:00
Un nou serial turcesc vine la Euforia TV!
Euforia TV a achiziţionat recent serialul turcesc “Legământul”, o producţie 2014, în care joacă sex simbolul Turciei, Mehmet Akif Alakourt, în rolul principal masculin.

“Legământul” va fi difuzat din 8 iunie, în fiecare zi, de luni până vineri, începând de la ora 20.00, câte două episoade, în fiecare seară.

Serialul “Legământul” dezvăluie o poveste de dragoste uluitoare: Fırat Özder, un tânăr poliţist, interpretat de celebrul Mehmet Akif Alakourt, decide s-o protejeze toată viaţa pe frumoasa Zelal (interpretată de actriţa Özlem Yılmaz), al cărui logodnic moare într-o conjunctură ciudată. Doar că onoarea şi legământul pe care Firat îl face cu el însuşi, îl conduc pe un drum cu totul neaşteptat.

Atât Mehmet Akif Alakourt, cât şi Özlem Yılmaz sunt actori celebri, cunoscuţi nu numai publicului din Turcia, dar şi celui din România, datorită numeroaselor producţii difuzate deja  cu cei doi protagonişti. Din distribuţia serialului  “Legământul” mai fac parte şi alte nume faimoase în producţiile turceşti: Engin Şenkan, Semra Dinçer, Nergis Çorakçı, Ferit Kaya, Aytaç Öztuna, Burak Demir, İpek Elban, Özge Sezince, Pelin Acar.

 “Legământul” este o producţie 2014 cu o distribuţie de excepţie, care va intra în grila de programe Euforia TV începând cu data de 8 iunie, de la ora 20.00, de luni până vineri, câte două episoade consecutiv.