Un nou serialul turcesc pe micile ecrane: “O poveste de iubire” („Love Story” aka “Bir Ask Hikayesi”) – FOTO

De: Cătălina Matei / 21.12.2016, 11:10
Un nou serialul turcesc pe micile ecrane: “O poveste de iubire” („Love Story” aka “Bir Ask Hikayesi”) - FOTO
LA începutul anului, pe 2 ianuarie, de la 20:00, serialul turcesc “Love Story”, ce spune o poveste cutremurătoare de iubire, are marea premieră pe Happy Channel!

O producţie turcească de o calitate excepţională, realizată după scenariul unui serial corean (“I’m Sorry, I Love You”), cu filmări ce au avut loc atât în Turcia, cât şi în Germania, cu un succes răsunător în toate ţările în care s-a difuzat, serialul Love Story, ajunge şi în România, pe Happy Channel.

Love Story descrie povestea cutremurătoare de iubire dintre Korkut Ali (Seçkin Özdemir) şi Ceylan German (Damla Sönmez). Ceylan aduce iubire şi speranţă în viaţa lui Korkut, după speranţele năruite şi dezamăgirile înlănţuite prin care a trecut prin viaţă. Personajele principale trăiesc o dragoste emoţionantă, totodată însă o dramă puternică.

Korkut este un tânăr frumos şi carismatic de origine turcă, cu o poveste dramatică. După ce a fost abandonat de părinţi când era mic, a fost adoptat de o altă familie, după care a fost abandonat de nou. Ceylan este o tânără frumoasă, care locuieşte în Istanbul şi lucrează ca fashion designer pentru un cântăreţ celebru, Tolga (Yamaç Telli), de care este îndrăgostită, însă sentimentele nu îi sunt împărtăşite.

   Într-o zi, Ceylan pleacă în Germania cu Tolga, pentru a filma un videoclip, unde face tot ce îi stă în puteri să îi fie pe plac lui Tolga, însă fără succes, ceea ce o supără foarte tare şi o determină să se întoarcă în Istanbul. Pe drumul spre aeroport, bagajul îi este furat şi rămâne fără bani. În acelaşi timp, îl cunoaşte pe Korkut, căruia îi cere ajutorul. Korkut nu are idee că tânara din faţa lui este femeia care îl va ajuta să uite de suferinţa din viaţa lui.

Când ajunge acasă, Korkut găseşte invitaţia la nunta fostei iubite. Korkut hotărăşte să meargă la ceremonie cu gândul de a-şi recupera iubita. În timpul evenimentului, Korkut este împuşcat şi ajunge în stare critică la spital. Urmează o perioadă dificilă şi astfel se decide să plece din Germania şi să se întoarcă în Turcia, în Istanbul, să-şi regăsească părinţii.

Telespectatorii vor explora în această poveste curemurătoare iubirea pură, romantismul, speranţa, furia, conflictele şi trădarea, sentimente şi trăiri pe care Korkut le trăieşte din momentul în care află că mama lui bogată şi fratele său faimos duc o viaţă fericită şi de lux în Istanbul. Ceylan şi Korkut se îndrăgostesc unul de altul, dar va putea Korkut să-şi uite trecutul? Se va răzbuna pe mama şi fratele lui? Va reuşi oare Ceylan să îî schimbe viaţa cu totul? Telespectatorii vor afla din 2 ianuarie, de luni până vineri, de la 20:00, urmărind super producţia turceascăLove Story”, ce spune o poveste cutremurătoare de iubire şi de viaţă, pe Happy Channel.