Un nou sezon al serialului Beton! pe Comedy Central

De: Cristiana Trifu / 19.09.2018, 16:08
Un nou sezon al serialului Beton! pe Comedy Central
Serialul „Beton!“, creat după formatul internaţional Most Ridiculous, revine pe micile ecrane, începând de sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 12:30. Acesta se va difuza săptămânal şi va putea fi urmărit în reluare în fiecare duminică, de la ora 07:00.

Sezonul al doilea îl va avea ca prezentator tot pe actorul Alexandru Minculescu, care pregăteşte telespectatorilor o selecţie a celor mai demente videoclipuri din mediul online, pe care le va ironiza. Primul episod din cele 22, toate cu durata de 20 de minute, aduce în centrul atenţiei căţeluşii, care pot intra în situaţii neaşteptat…de amuzante! Al doilea episod abordează tema familiei, subiect principal fiind părinţii, care sunt implicaţi în tot felul de momente ridicole, care te vor face să râzi până la lacrimi.

,,Mă bucur că acest serial a ajuns la sezonul al doilea şi că oamenii sunt atât de frumoşi, de interesanţi şi de inventivi, încât e o plăcere să îi urmăreşti şi să te bucuri că tu nu ai fost filmat în astfel de situaţii! Sezonul acesta am colaborat cu o echipă de producţie nouă, foarte bine pregătită, care a contribuit la dezvoltarea acestei emisiuni. Avem un format nou, cu şi mai multe episoade, cu filmuleţe din ce în ce mai amuzante, astfel încât să te bucuri de două ori mai mult! Mi-a făcut în mod deosebit plăcere să lucrez la acest proiect, pentru că m-am putut bucura în acelaşi timp şi de vizionarea acestor video-uri absolut hilare”, a spus Alexandru Minculescu.
„Beton!“ este o producţie maghiară, iar principala schimbare adusă de faţă de formatul internaţional se referă la narator, care nu apare de obicei pe micul ecran.

Versiunea românească a show-ului pune accentul pe prezenţa lui Mincu. Acesta s-a ocupat şi de adaptarea scenariului. Alexandru Minculescu (Mincu) este actor, comediant şi absolvent de studii economice, unde a şi prins gustul scenei, interpretând întâmplător un rol într-o piesă de Eugène Ionesco. După finalizarea studiilor teatrale, a jucat la teatrul independent În Culise, apoi a pornit în turnee. În stand-up s-a lansat participând la seri de open mic şi câştigând a doua ediţie a unei cupe de profil. Acum, are propriile show-uri şi este totodată unul dintre creatorii serialului online „Râzi ca prostu’“, la care se ocupă şi de organizarea filmărilor şi de montaj.

Beton! va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 12:30, pe Comedy Central România. 

 

Tags: