Un nou trailer pentru filmul „Fast and Furious 9” a fost lansat și promite multă acțiune

De: Loredana Toma / 08.02.2021, 18:23
Un nou trailer pentru filmul

Un nou trailer pentru partea a noua a francizei „Fast and Furious”, prescurtată „F9”, a fost lansat, iar distribuția și cadrele sunt în linia celor cu care fanii au fost obișnuiți. Familia „Fast & Furious” se întoarce pe marile ecrane pe 28 mai, iar noul trailer a fost lansat duminică seară, la gala Super Bowl.

Regizorul Justin Lin este cel aflat la cârma proiectului și tot el se va ocupa și de părțile a zecea și a unsprezecea ale francizei.

„F9” trebuia să aibă lansarea în  2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei, potrivit Collider.

Aceleași personaje, dar cu emoții noi

Binecunoscutele personaje se întorc cu povești și emoții noi, Vin Diesel este același Dom Toretto, iar Michelle Rodriguez este Letty Ortiz. Din distribuție mai fac parte actorii Tyrese Gibson, Jordana Brewster și Helen Mirren, dar și Michael Rooker, John Cena, Cardi B și Finn Cole.

Noul trailer „Fast and Furious 9” începe cu vocea inconfundabilă a lui Dom Toretto, care dă de înțeles că familia îi este pe primul loc, însă, așa cum și-a obișnuit fanii, nici nu se dă înapoi de la acțiunile care-i aduc adrenalina care-l incită atât de mult, mai ales că se bucură din plin de sprijinul partenerei sale de viață. Aceasta, după cum ea însăși precizează în trailer, merge cu el până dincolo de moarte. Nu lipsesc efectele speciale și nici replicile amuzante.

CITEȘTE ȘI: Vin Diesel, dezvăluiri despre următoarele filme ”Fast & Furious” 

Foto: Profimedia Images