Un număr de 20 de minute pune la grea încercare răbdarea lui Mihai Bendeac la iUmor

De: Cătălina Matei / 11.11.2016, 11:12
Un număr de 20 de minute pune la grea încercare răbdarea lui Mihai Bendeac la iUmor
Fie că vor face stand-up comedy, vor prezenta numere de dresură, de magie sau vor desena caricaturi, concurenţii din cea de-a şaptea ediţie a emisiunii iUmor ce va fi difuzată duminică, 13 noiembrie, de la ora 20.00, vor arăta că umorul poate îmbrăca cele mai diverse forme.

Şi pentru că vor avea încredere în momentul pregătit, unii concurenţi nu se vor  lăsa duşi de pe scenă cu una, cu două. Aşa va fi cazul lui Cristian Enoiu, al cărui număr de dresaj amestecat cu elemente muzicale le va părea unora dintre juraţi interminabil. „Crezi că acest număr poate dura la nesfârşit?  În scurt timp o să vedem tot publicul pe scenă”, vor fi de părere şi Şerban Copoţ şi Vlad Grigorescu, prezentatorii emisiunii iUmor. 

Probabil că tot de plictiseală, căţeii cu care a venit concurentul în platou se vor pune pe ros cabluri, mochetă, chiar şi cu camera de filmat se vor război puţin. După părerea lui Cheloo acesta va fi cel mai distractiv moment din tot numărul oferit, în timp ce Mihai Bendeac va face feţe-feţe, se va văita că i-a scăzut glicemia şi va spera că momentul se va încheia de la o clipă la alta. Numai că de fiecare dată când se va întrevedea această posibilitate, Cristian Enoiu o va lua parcă de la capăt. „Numărul a fost extrem de lung şi extrem de prost. Aţi uitat în proporţie de 90% de câini”, îi va reproşa la final Mihai Bendeac concurentului.

Cu această ocazie Mihai Bendeac va face şi o mărturisire, aceea că el îşi tratează propriul câine ca pe un membru al familiie. Dresajul pe care l-a făcut cu câinele său a fost doar pentru a-l învăţa să nu mănânce de pe jos şi să se îmbolnăvească. În rest, juratul e împotriva dresajului pentru că e de părere că atunci când îţi iei câine nu-l iei ca să-l tratezi ca pe un câine, ci ca pe un membru al familiei. Deşi pe parcursul momentului va fi numai cu ochii după căţei, uitând uneori de numărul de pe scenă, Delia nu îi va împărtăşi în totalitate părerea. Care crede Delia că este relaţia potrivită dintre un câine şi stăpânul lui, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 20.00, când Antena 1 difuzează cea de-a şaptea ediţie a emisiunii iUmor.