Un număr de hipnoză îl aduce pe Mihai Bendeac în pragul nebuniei

De: Cătălina Matei / 30.09.2016, 13:13
Un număr de hipnoză îl aduce pe Mihai Bendeac în pragul nebuniei
Cel de-al doilea sezon al emisiunii iUmor, care va începe din 2 octombrie, la Antena 1, de la ora 20.00 aduce la un loc numere de stand-up comedy, actorie, dans, muzică, magie, pline de inedit şi amuzament, unele dintre ele întrecând orice imaginaţie.

S-a nimerit ca unele zile de filmare să abunde în momente de acelaşi gen, iar o astfel de zi a fost una bogată în numere de magie şi iluzionism ce păreau să nu se mai termine. Şi ca şi când acest lucru nu ar fi fost de ajuns, printre ele s-a strecurat şi un număr de hipnoză. Întâmplător sau nu, Delia şi colegii din regie au ales tot această zi pentru a se ţine de farse şi i-au turnat colegului de jurizare, Mihai Bendeac, sare în cafea. După o zi întreagă în care lui Mihai i-a fost aproape imposibil să facă diferenţa între iluzie şi realitate, gestul colegilor săi nu a făcut decât să-i accentueze şi mai mult confuzia. De aici până la a crede că sarea în cafea a fost pusă de către un concurent mentalist nu a fost decât un pas, iar acest lucru l-a speriat de-a dreptul pe jurat, care a crezut că regia vrea să îl înnebunească de-a binelea.

La sfârşitul acestei zile interminabile, Mihai Bendeac a mărturisit  că emisiunea iUmor e pe cale să-i schimbe viaţa, dar nu în bine, ci în rău, iar dacă totuşi îi va supravieţui va trăi mai mult decât cel mai longeviv actor.