Un olandez a realizat o sculptură din cocaină

De: Gabriela Voicu / 27.09.2013, 17:00
Un olandez a realizat o sculptură din cocaină
Diddo, un artist olandez care a realizat o sculptură din gelatina și cocaină, spune că proiectul său este despre "natura umană".

Diddo, un artist olandez care a realizat o sculptură din gelatina și cocaină, spune că proiectul său este despre „natura umană”. 

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Sculptura se numește „Ecce Animal” și reprezintă un craniu în mărime naturală, iar drogul pe care îl conține a fost cumpărat de la dealerii de pe stradă și este pur în proporție de 15-20%.

Sculptură din cocaină 

Sculptura nu reprezintă o parabolă a autodistrugerii sau a dependenței de droguri. Este o fuziune a două elemente care caracterizează natura umană – crearea și participarea la o societate care reflectă tendința omului de a-și pierde controlul”, a declarat Diddo. 

Artistul în vârstă de 36 de ani, care a studiat Media Design la School of Arts Utrecht și a absolvit un masterat la University of Portsmouth din Marea Britanie, în 2001, nu a putut spune dacă bizara sa creație este legală, motivând că are o înțelegere cu patronul său, care îi interzice să ofere detalii.