Un orășel din SUA a fost scos la licitație

De: Gabriela Voicu / 29.06.2012, 11:40
Un orășel din SUA a fost scos la licitație
Pentru doar 1.4 milioane de dolari poti deveni proprietarul unui orășel din Montana, care a fost de curând scos la licitație.

Pentru 1.4 milioane de dolari ai putea să-ți cumperi un apartament decent în Los Angeles sau New York, însă în Montana cu această sumă poți deveni proprietarul orașului Pray.

Orășelul de 5 acri, situat în Paradise Valley și deținut de fotografa americana Barbara Walker (52 de ani), a fost scos la vânzare în cadrul unei licitații care a avut loc ieri, iar cumpărătorul va deveni primar și se va alege, printre altele, cu o casa și un magazin.

Fondat în 1909, Pray a primit numele unui politician din Montana. Familia Walker a condus orașul începând cu 1953 și nu s-au schimbat prea multe în timp.

Înainte de construirea unei noi șosele în zonă, Pray era locul de popas al celor care mergeau către Yellowstone National Park.

Pray, Montana

Soțul Barbarei Walker a murit în 2006, din cauza cancerului, iar ea nu a reușit singură să administreze orașul, așa încât a decis să îl vândă, cu tot cu clădirile care ocupă cei 5 acri.

În Pray locuiesc doar 10 persoane, care îi plătesc chirie americancei. Ea intenționează să se mute și să deschidă o școală de biliard, lângă Bozeman, Montana.

Licitația este organizată de United Country Shobe Auction & Realty.

Acum două luni, orașelul Buford, din Wyoming, a fost vândut în doar 11 minute, în cadrul unei licitații online. Un vietnamez a cumpărat orașelul cu doar un locuitor, pentru 1 milion de dolari.