Un padurar din Neamt a gasit cadouri sub bradul pe care urma sa-l taie!

De: Tanase Dragos - Marian / 14.12.2011, 18:15
Un padurar din Neamt a gasit cadouri sub bradul pe care urma sa-l taie!
Pentru lumea silviculturii din judetul Neamt, ziua de 12 decembrie 2011 va fi de neuitat. Neculai Ionita, caruia ii spunem la multi ani inca de pe acum cu ocazia zilei onomastice din 2012, era sa moara de surprindere atunci cand sub bradul pe care voia sa-l taie a gasit mai multe cadouri.

Vasile Ignat, inspector la Directia Silvica, a fost primul om care a aflat despre aceasta intimplare halucinanta. Tot el a oferit si cateva explicatii:

„In seara de 12 decembrie am primit doua bipuri foarte lungi de pe numarul lui Ionita Neculai, padurar in cadrul directiei noastre. Era mut, se auzeau doar citeva ciocanitori in jurul lui, de unde mi-am dat imediat seama ca a baut si a adormit in vazduh. Am format rapid o echipa si l-am localizat dupa mirosul sau caracteristic, care l-a si impus in rindul colegilor drept singurul vinator care poate sa omoare un cerb cu sosetele. Are el aceasta insusire. Abia dupa o zi, cind s-a trezit, ne-a povestit tot. A fost o lucrare dumnezeiasca, daca ma intrebati pe mine. Cadourile erau sub forma unor baxuri de whisky si a unor cartuse de tigari. Dupa cum se stie, Mosul nu face asemenea gesturi de sorginte bahico-tabagica. Punct.”

Citeste declaratia padurarului si cea din partea IJP Neamt, pe Kamikazeonline.ro