Un parfum bine ales devine un cadou de neuitat! Iată 3 recomandări pentru bărbați

Apropo.ro / 17.03.2021, 18:42
Un parfum bine ales devine un cadou de neuitat! Iată 3 recomandări pentru bărbați

Cadourile au devenit foarte limitate în ultima perioadă. Nu este ca și cum ai putea oferi ceva ce merge bine la un eveniment sau în concedii. Din păcate, cadourile tematice au și ele de suferit. Cu toate acestea, există un tip de cadou care nu se demodează, indiferent de cine îl primește. Este vorba despre parfumuri, produse cu care poți da lovitura la orice zi de naștere, aniversare sau sărbătoare. În cazul bărbaților, lucrurile sunt un pic mai simple. Iată ce parfumuri pentru domni poți oferi cu încredere:

L’Homme Prada. Unul dintre cele mai noi parfumuri din gama Prada pentru bărbați, numit simplu și fără prea multă inspirație ”L’homme”. Despre acest parfum se spune că a fost gândit ca un produs ”niche” al italienilor și că dezvoltarea lui a fost supervizată personal de Miuccia Prada. În industria parfumurilor, un produs ”niche” înseamnă că nu este produs industrial, ci are o elaborare ”artizanală”.

Aroma acestui parfum de bărbați a fost comparată de mulți experți, după lansare, cu ”Sauvage” de la Dior, dar și cu Dior Homme. Comparația cu două dintre cele mai bune parfumuri bărbătești îi vine bine, dar asemănările nu sunt deloc notabile. Centrat destul de mult pe iris (stânjenel), ”L’Homme” este un parfum lemnos, note care sunt sesizabile imediat după cele de iris. Violtele și mușcatele completează nota florală, cremoasă. Seducător și deloc sobru, L’Homme Prada este unul dintre cele mai bune parfumuri pentru bărbați pentru a fi dăruite unui public tânăr, activ și aventuros.

Uomo Casual Life Salvatore Ferragamo. Lansat în 2017, Uomo Casual Life vine ca o variantă mai sobră, mai sofisticată, a primului Uomo, lansat în 2016, variantă care era mai dulce, mai blândă. Energia adusă de Uomo Casual Life se vrea a fi mai masculină, mai charismatică și mai vie. Notele de vârf sunt lămâia, frunza de violetă și cardamomul, iar cele de mijloc sunt cafeaua, ambroxanul și mușcata. În fine, cele de bază sunt cashmeranul, extractul de cedru alb și moscul, cel din urmă dându-i o notă mai energică și mai masculină. Uomo este unul dintre cele mai bune parfumuri de bărbați lansate în 2017 și este un cadou ideal pentru bărbații dragi din viețile noastre.

Tom Ford Extreme. Deși este lansat în 2007, Tom Ford Extreme continuă să fie și acum, după mai bine de un deceniu, unul dintre cele mai apreciate parfumuri de bărbați. Elegant și senzual, dar mai ales distins, ca toate parfumurile lui Tom Ford, Extreme se distinge dintru început cu o aromă intensă de vin roșu, bun, vintage. Ulterior, aroma se schimbă și începe să-și facă simțită prezența toate celelalte note de mijloc, de la cedru la pachuli. Cu siguranță, unul dintre parfumurile de bărbați cele mai potrivite pentru un cadou de Sărbători.

Doar un singur parfum? În general, bărbații preferă lucrurile simple, iar acest aspect se aplică și cadourilor. Deși cutia este mică, aprecierea va fi invers proporțională. Tot ce-ți rămâne de făcut este să alegi o cutie de cadouri după bunul plac și să faci un sărbătorit extrem de fericit.

Tags: