Un pasager a incercat sa deschida usa unui avion in timpul zborului

Apropo.ro / 16.09.2011, 17:10
Un pasager a incercat sa deschida usa unui avion in timpul zborului
Un caz bizar a avut loc in timpul unui zbor pe ruta Malllorca - Newcastle: un tanar a incercat sa deschida usa aeronavei, la 11.000 de metri altitudine.

Un barbat in varsta de 22 de ani a incercat sa deschida usa unui avionului cu care zbura, la 11.000 de metri altitudine, in timp ce striga: „E OK, suntem doar intr-un simulator”.

Pasagerul cursei efectuate de un operator aerian britanic pe ruta Malllorca – Newcastle a vrut sa deschida usa avionului dupa ce aceasta decolase de circa 45 de minute de pe insula spaniola.

Echipajul aeronavei a reusit sa-l imobilizeze pe tanarul extrem de solid, legandu-l cu opt centuri de siguranta. Pilotii au decis sa aterizeze imediat pe aeroportul Gatwick din Londra.

La sosirea in capitata britanica, barbatul a fost arestat de sase politisti, el fiind acuzat de punerea in pericol a sigurantei aeronavei.

O purtatoare de cuvant a companiei Thomson Airways a declarat ca incidentele de acest fel sunt extrem de rare: „Vrem sa ne asiguram clientii ca n-ar fi fost posibil ca pasagerul sa deschida usa aeronavei in timpul zborului”.