Un perete video te lasa sa te intreci cu un maratonist de cursa lunga (Video)

Apropo.ro / 14.11.2011, 13:11
Pentru promovarea unui maraton, care a avut loc in New York, un producator de incaltaminte a decis sa ofere oamenilor ocazia de a se intrece cu un maratonist profesionist, pe o distanta de 20 de metri, pentru a realiza abilitatile fizice ale atletilor de cursa lunga.

Pentru 2011 ING New York City Marathon (42 de kilometri), producatorul de incaltaminte ASICS a lansat cu o campanie publicitara neconventionala, montand un perete video, format din mai multe ecrane, cu ajutorul caruia doritorii au avut ocazia sa concureze alaturi de un maratonist de elita pe o distanta de 20 de metri.

Ryan Hall este un maratonist profesionist de cursa lunga, din California, cu un palmares impresionant si cu un ritm de alergare de 4:46 de minute la fiecare 1,6 km (cu o lungime de pas de 2,08 m ).

Pentru a aduce un plus (daca mai era cazul) de haz campaniei, Ryan Hall a concurat si el cu varianta sa digitala, demonstrand celor prezenti cat de mare este diferenta fizica intre un om normal si un atlet profesionist.