Un pește căzut din… cer i-a spart parbrizul!

De: Marian Andrei / 13.02.2013, 11:00
Surpriză de proporții pentru o americancă aflată în vacanță. Aflată în plin trafic, parbrizul i-a fost făcut țăndări de un... pește.

Autoritățile, chemate să soluționeze problema, au găsit imediat cauza producerii accidentului: peștele fusese scăpat din gheare de către un vultur, care îl „pescuise” din Lacul Erie, aflat în imediata apropiere.

Din fericire, șoferița s-a ales, în afara parbrizului spart, doar cu spaima, ea declarând presei că impactul s-a simțit ca și cum cineva ar fi aruncat cu o cărămidă în mașină.

Pentru vremea în București și în alte orașe, consultă vremea apropo

Oficialii chinezi au găsit soluția împotriva sinucigașilor care se aruncă de pe poduri

Una dintre marile probleme ale autorităților din Guangzhou, provincie din sud-estul Chinei, sinucigașii care alegeau să își ia viața aruncându-se în apele râului Pearl de pe podul lung de 1250 de metri care îl traversează, a fost soluționată.

Cele câteva cazuri de sinucidere petrecute lunar blocau traficul rutier timp de câteva ore iar circulația trebuia deviată pe rute ocolitoare.

Responsabilii locali au decis ca barele metalice ale podului să fie unse cu… unt, ceea ce a făcut ca escaladarea lor să devină mai dificilă, dând astfel timp oamenilor de ordine să intervină și să prevină aceste întâmplări. Deși soluția este neobișnuită, autoritățile declară că, de când folosesc această metodă, nu au mai existat cazuri reușite de sinucidere.

A abandonat mașina cu tot cu capră!

Proprietarul unui service auto din localitatea americană Winona a rămas șocat atunci când a început să examineze o mașină abandonată de o femeie.

James Prusci a declarat că, deschizând portbagajul mașinii a descoperit o capră vopsită în culorile echipei de fotbal american Minnesota Vikings, violet și auriu.

Prusci a chemat Protecția Animalelor, care a luat în custodie capra și a anunțat că va acuza femeia pentru rele tratamente aplicate animalelor. Nu se știe dacă proprietara caprei a fost găsită, însă animalul a fost adoptat de un localnic.