Un pic însărcinată

Apropo.ro / 01.10.2007, 00:00
Un pic însărcinată
Principala ocupaţie a lui Ben Stone este distracţia. Împreună cu prietenii săi, Jonah, Jayson, Jay şi Martin, a pus la cale un proiect de înaltă emulaţie culturală: deschiderea unui site unde, contra cost, fiecare internaut poate vedea scene în care actriţa lui preferată apare goală.

În o altă parte a oraşului, într-un cartier de oameni onorabili şi cu proiecte serioase în viaţă, trăieşte tînăra, frumoasa şi ambiţioasa Alison Scott. Angajata unei televiziuni în bucătăria încurcată a producţiei, Alison tocmai a fost promovată pe sticlă, să facă interviuri cu vedete. De la această promovare i se trage şi necazul.… Ca să sărbătorească zdravăn, pune la cale o beţie, aşa, ca între prietene, şi sfîrşeşte ziua în pat, unde bomboana de pe tort se numeşte Ben Stone. A doua zi, cu tact, diplomaţie şi fermitate, îl evacuează pe intrus. Numai că, peste numai opt săptămîni, încep să apară neliniştitoare semne de graviditate…

TO: Knocked Up. Producţie SUA, 2007.
R: Judd Apatow. Cu: Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd, Leslie Mann, Jason Segel, Jay Baruchel, Jonah Hill, Martin Starr.
Distribuit de Ro Image 2000