Un polițist din Gruia a omorât un copil și a rănit grav alți trei, după ce a dat cu mașina peste ei

Apropo.ro / 05.07.2013, 11:30
Un polițist din Gruia a omorât un copil și a rănit grav alți trei, după ce a dat cu mașina peste ei
Un copil a murit și trei au fost răniți grav, în urma unui accident petrecut joi noapte, în jurul orei 22.30, în comuna mehedințeană Gruia, după ce mașina condusă de șeful Postului de Poliție din localitate a intrat pe contrasens și a lovit un grup de copii, aflat pe trotuar.

Potrivit martorilor, un grup de mai mulți copii se afla pe trotuar, aproape de bordură, când o mașină condusă de Petre Nedelcu, șef al Postului de Poliție din comuna mehedințeană Gruia de peste un an, a intrat pe contrasens și i-a izbit pe copii, patru dintre aceștia, cu vârste cuprinse între opt și 13 ani, fiind loviți în plin.

În urma impactului foarte puternic, un copil în vârstă de 11 ani a murit, iar trei au fost grav răniți, la ora transmiterii acestei știri fiind transportați la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin.

La fața locului, au ajuns mai multe echipaje de Poliție, atât de la Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți, cât și de la Poliția Vânju Mare, dar și de la Departamentul pentru Intervenție Rapidă.

Primele date indică faptul că șeful de post se afla în timpul liber, martorii susținând că în momentul producerii accidentului acesta s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Citește mai multe detalii despre accidentul rutier din Gruia, pe Mediafax.ro