Un post TV din România s-a relansat cu 1 milion de euro

De: Cătălina Matei / 14.11.2014, 11:02
Un post TV din România s-a relansat cu 1 milion de euro
MDI TV, televiziune regională care emite din Târgovişte, s-a relansat cu o grilă nouă de programe, cu un sediu nou şi are în plan să fie preluată la nivel naţional. Întreaga investiţie a ajuns la un milion de euro.

Potrivit paginademedia.ro, cei mai mulţi dintre consultaţii pentru relansarea staţiei MDI TV au lucrat în grupul PRO TV. Printre aceştia se numără scenograful Dan Vraciu (a realizat multe dintre decorurile de la PRO TV şi Acasă TV), Catinca Marinescu şi Răzvan Atanasescu (vânzări şi marketing), Simona Macovei (una dintre scenaristele de la “Inimă de ţigan” şi “Aniela”) şi Florin Costache (director de imagine în PRO TV şi realizator videoclipuri şi spoturi publicitare).

În grila de programe are emisiune şi jurnalistul Cătălin Antohe, de la Evenimentul zilei, care va realiza un program de investigaţii.

Noul sediu are o suprafaţă desfăşurată de peste 2.500 mp, iar 1.000 mp reprezintă platourile de filmare.

MDI TV acoperă judeţele Dâmboviţa, Argeş, Giurgiu şi Teleorman, în toate reţelele de cablu, iar în judeţele Prahova, Călăraşi, Ilfov, Ialomiţa şi Bucureşti prin reţelele UPC Digital şi Akta.

Proprietarul televiziunii MDI este Dan Miculescu, care deţine business-uri în domeniul procesării cărnii şi care a preluat staţia în 2011.