Un preparat al lui chef Dumitrescu, în meniul unui restaurant din Paris. Reţetă Pomme du Sima

De: Cătălina Matei / 09.12.2016, 12:22
Un preparat al lui chef Dumitrescu, în meniul unui restaurant din Paris. Reţetă Pomme du Sima
Celebrul Pomme du Sima, desertul inventat de chef Florin Dumitrescu pentru soţia sa, a ajuns în meniul unui restaurant din Paris. George Mihali, unul dintre concurenţii din echipa lui Florin din acest sezon, lucrează ca chef la un restaurant din Paris, acolo unde s-a întors după terminarea concursului.

Iar ca semn al respectului şi aprecierii pe care i-o poartă lui chef Dumitrescu, a decis să folosească reţeta învăţată chiar de la el în timpul emisiunii. „Sper să fie o surpriză frumoasă pentru chef Dumitrescu, am vrut astfel să-mi arăt recunoştinţa pentru tot ce am învăţat de la el şi pentru prietenia pe care ne-a arătat-o”, a spus concurentul.

Emisiunea „Chefi la cuţite” îşi caută în această perioadă concurenţii pentru cel de-al treilea sezon. Filmările sunt în toi, astfel că cei trei juraţi au parte de noi degustări ne nevăzute. După ce primul sezon a fost câştigat de chef Sorin, iar cel de-al doilea de chef Florin, cuţitele se ascut acum şi mai mult. Competiţia şi preparatele realizate până acum au ridicat mult ştacheta, astfel că cei trei chefi sunt nerăbdători să afle cu ce îşi doresc concurenţii să-i surprindă.    

Pomme du Sima (Mărul lui Sima): „Este un măr în foietaj, cu scorţişoară, caramel şi frişcă cu piper. E interesantă combinaţia şi e desertul preferat al multora”, a spus juratul.