Un procuror a pierdut la poker 100.000 de euro, bani pentru un flagrant

De: Marian Andrei / 05.11.2013, 14:00
Un procuror a pierdut la poker 100.000 de euro, bani pentru un flagrant
Un procuror de la DIICOT Buzău este cercetat de Pachetul General după ce ar fi pierdut la jocuri de noroc 100.000 de euro din banii dați de instituție pentru organizarea unui flagrant.

Parchetul General a fost sesizat chiar de superiorii de la București ai procurorului George Mărgărit, care s-au „prins” că acesta nu a returnat în termenul legal suma de 10.000 de euro, bani primiți de la structura centrală, pentru organizarea unui flagrant.

Vezi prognoza meteo din România

Deși flagrantul a reușit, doi traficanți de stupefiante din Spania fiind arestați preventiv la Buzău pe 27 septembrie în cazul unei livrări supravegheate de 7.5 kilograme de hașiș, Mărgărit nu a returnat banii banii în termen de 14 zile de la organizarea flagrantului.

În urma verificărilor, procurorii DIICOT au descoperit însă că nu doar cei 10.000 de euro dispăruseră, ci o sumă de zece ori mai mare, provenind din banii indisponibilizați în cursul altor anchete penale, banii fiind jucați de procuror la poker online.

Conform declarației sale de avere, Mărgărit nu deține case, terenuri, bijuterii, alte venituri decât salariul său și al soției.