Un profesor s-a încuiat în clasă de teama unui elev

Apropo.ro / 31.03.2012, 12:00
Un profesor s-a încuiat în clasă de teama unui elev
Un profesor din Vaslui a fost nevoit să se refugieze și să se încuie într-o sală de clasă, până la sosirea poliției, pentru a scăpa de furia unui elev în vârstă de 18 ani, din comuna Deleni, care a intrat cu o rangă în școală, cu intenția de a lovi profesorul.

Tânărul dorea să se răzbune pe Claudiu Tănase, profesorul de fizică și chimie, după ce acesta din urmă îi agresase mama.

„Fiul femeii agresate de profesor a pătruns, fără drept, în incinta unității de învățământ cu o rangă în mână. Ulterior, tânărul a lovit cu respectiva bucată de metal ușa unei săli de clasă în care se închisese profesorul de fizică. În urma apelurilor la 112, polițiștii de la postul comunal și de la Secția Poliția Rurală nr. 1 Vaslui au mers la școală, fiind declanșate cercetări față de tânăr pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, amenințare și port, fără drept, de corp contondent”, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, Mihaela Ștraub.

Citiți mai multe informații pe Mediafax.ro.