Un pui de mistret abandonat a fost adoptat de o catea (Poze)

Apropo.ro / 04.09.2009, 17:42
Un pui de mistret abia venit pe lume, dar abandonat, a fost adoptat de cainele unei familii din Germania.

Un pui de mistret abia venit pe lume, dar abandonat, a fost adoptat de cainele unei familii din Germania.

Micutul a fost salvat de la moarte de cainele in varsta de opt ani din rasa Rhodesian Ridgeback. Mistretul botezat Paulinchen a fost adoptat imediat de mama-surogat, el fiind gasit slabit si infometat.

Puiul de mistret este foarte mic in comparatie cu noua sa mama. Cei doi locuiesc la o ferma din Germania, in oraselul Hoerstel.

Ferma se intinde pe o suprafata de 20 de acri, iar stapanii celor doua animale, Roland Adam, 54 de ani, si sotia sa, Edit, 44 de ani, ambii functionari la banca, au facut o obisnuinta din a hrani porcusori nascuti si abandonati pe terenul fermei lor.

Puiul de mistret avea doar o zi de viata cand a fost gasit de Roland "Porcii mistreti se plimba nestingheriti pe terenul nostru. Odata am gasit cinci astfel de pui in padure. De data aceasta, Paulinchen era abandonat si mi-a fost mila de el sa il las acolo sa moara".

catelusa si puiul de mistret

Puiul salvat are acum 10 luni de zile, iar catelusa noastra isi face datoria de mama ca in prima zi cand l-a vazut si l-a adoptat ca si cum ar fi fost al ei.

"Katjinga este indragostita de el. Din clipa in care l-a intalnit a inceput sa il ingrijeasca ca pe un pui al ei. A avut lactatie si l-a hranit. Acum nu il poate privi decat ca pe un pui de-al ei", adauga Roland, proprietarul fermei.

Am putea-o numi pe catelusa Katjinka mamica anului?

GALERIE FOTO

catelusa si puiul de mistret

catelusa si puiul de mistret